payed fix this 'bug'

Status
This thread has been locked.

dentoffe

Premium
Feedback score
5
Posts
741
Reactions
274
Resources
1
I am the only one who has it so maybe it's something like a setting?

If you can fix it I will pay you
EDIT: I need to fix the item frames not connection error :)
 
Last edited:
ReliableSite: Dedicated Servers

MacMW2

Member
Feedback score
0
Posts
138
Reactions
38
Resources
0
Save your server list file and world files in your .minecraft folder then delete minecraft, reinstall it and replace the worlds / server .txt with the old ones
 

Theo J

Entrepreneur | IB/CS Student
Supreme
Feedback score
38
Posts
1,408
Reactions
959
Resources
5
Save your server list file and world files in your .minecraft folder then delete minecraft, reinstall it and replace the worlds / server .txt with the old ones
He's wants the item frames fixed not that connection issue cx
 

M6Gaming

Retired Staff Member
Supreme
Feedback score
44
Posts
750
Reactions
1,332
Resources
0
Did you try getting in contact with the developer of the plugin, inventivetalent?

I don't exactly think it's on your side, rather the plugin itself.
 

dentoffe

Premium
Feedback score
5
Posts
741
Reactions
274
Resources
1
Did you try getting in contact with the developer of the plugin, inventivetalent?

I don't exactly think it's on your side, rather the plugin itself.
I had it with another plugin too (imgmap) A guy helped me out if I do stop the server instead of restart it it works but that's just a temporary solution
 

M6Gaming

Retired Staff Member
Supreme
Feedback score
44
Posts
750
Reactions
1,332
Resources
0
I had it with another plugin too (imgmap) A guy helped me out if I do stop the server instead of restart it it works but that's just a temporary solution
Ah I see.

Glad you found a temporary solution for it, best of luck with your server :)
 
Status
This thread has been locked.
Top
You need to upgrade!
Our dark style is reserved for our Premium members. Upgrade here.