Resource Error

Status

MarkElf

8+ Year Member
Supreme
Feedback score
27
Posts
1,218
Reactions
1,212
Resources
2
When editing my resource page to re-add the tos which was randomly removed from the original layout presented upon purchase (in the the edit resource page), I seem to have gotten this error although everything is fulled in. I also get the same error when adding a license for someone - I originally didn't get an error upon generating a license after just typing in their name.

In simple terms, both generating a license and attempting to edit my resource page generates the error above - generating a license still works, editing resource pages doesn't.
 
Type
Bug report
Status
Implemented
ReliableSite: Dedicated Servers

Ansett

Supreme
Feedback score
7
Posts
181
Reactions
91
Resources
0
I don't know much about Resources but have you tried restarting your browser or refreshing the page?
 

MarkElf

8+ Year Member
Supreme
Feedback score
27
Posts
1,218
Reactions
1,212
Resources
2
I don't know much about Resources but have you tried restarting your browser or refreshing the page?

I've tried so prior to posting this thread, it seems to occur regardless. Thank you for your concern though.
 

Christopher

Basically a dead meme
Supreme
Feedback score
8
Posts
2,059
Reactions
1,119
Resources
5
When editing my resource page to re-add the tos which was randomly removed from the original layout presented upon purchase (in the the edit resource page), I seem to have gotten this error although everything is fulled in. I also get the same error when adding a license for someone - I originally didn't get an error upon generating a license after just typing in their name.

In simple terms, both generating a license and attempting to edit my resource page generates the error above - generating a license still works, editing resource pages doesn't.
I get this when I set my paid resource to 0.00 (free), that can't be done. Also, make sure both price boxes (how much it costs) are set to the same price, even the decimal.

Ex:
$2.00 and $2.00 ✔
$2.00 and $2 or $2.0 ✘
 

MarkElf

8+ Year Member
Supreme
Feedback score
27
Posts
1,218
Reactions
1,212
Resources
2
I get this when I set my paid resource to 0.00 (free), that can't be done. Also, make sure both price boxes (how much it costs) are set to the same price, even the decimal.

Ex:
$2.00 and $2.00 ✔
$2.00 and $2 or $2.0 ✘

I only seem to have one box for the amount the resource costs (see here) and the value is '5.00'.
I also just tried with '$5.00' in case you meant that, and it didn't work.
 

Christopher

Basically a dead meme
Supreme
Feedback score
8
Posts
2,059
Reactions
1,119
Resources
5
I only seem to have one box for the amount the resource costs (see here) and the value is '5.00'.
I also just tried with '$5.00' in case you meant that, and it didn't work.
Is it the same price as you set it when you created it?
 

MarkElf

8+ Year Member
Supreme
Feedback score
27
Posts
1,218
Reactions
1,212
Resources
2

Christopher

Basically a dead meme
Supreme
Feedback score
8
Posts
2,059
Reactions
1,119
Resources
5

MrAniman2

✯ Experienced Builder ✯
Premium
Feedback score
21
Posts
973
Reactions
648
Resources
34
I also had an error when publishing resource (uploading schematic/zip files) It was more than 2 weeks ago and since i had 2 builds ready to publish i sent PM to Myiume and a bit later made a post in support section. I also asked about that 'commercial use' thing since it was new for me (it's now gone but it was there 2 weeks ago)
Unfortunately i didn't received any reply from Myiume or any reply to my support request (and now it's closed without reply!) ...what can i say ...support team is doing "great job"

I don't want to tag anyone but i hope persons who are responsible for doing this job is reading this. As a user of MCM i have disappointed.
 
Last edited:

Ajdin

Basically irrelevant now
Supreme
Feedback score
12
Posts
2,428
Reactions
3,403
Resources
0
Myiume just reported this to me. Can you guys verify the issue has been fixed?
 

MarkElf

8+ Year Member
Supreme
Feedback score
27
Posts
1,218
Reactions
1,212
Resources
2

MarkElf

8+ Year Member
Supreme
Feedback score
27
Posts
1,218
Reactions
1,212
Resources
2
Issue still exists, mostly bumping thread as a reminder to resolve it.
 

MarkElf

8+ Year Member
Supreme
Feedback score
27
Posts
1,218
Reactions
1,212
Resources
2
I've been in touch with the developers to resolve the issue.
The resource purchasing issue wasn't resolved either but at this point it's likely an issue unique to my paypal or something along those lines I assume.
 

Ajdin

Basically irrelevant now
Supreme
Feedback score
12
Posts
2,428
Reactions
3,403
Resources
0
The resource purchasing issue wasn't resolved either but at this point it's likely an issue unique to my paypal or something along those lines I assume.
Yes. It's fairly odd as nobody could reproduce the issue and no errors show up on our side. You were also the only one reporting the issue.
 

MarkElf

8+ Year Member
Supreme
Feedback score
27
Posts
1,218
Reactions
1,212
Resources
2
I attempted to update my resource and it doesn't seem to have functioned at all. The 'update' went through to the updates tab however nothing else has changed. At this point, the only working function of resources is money being sent via paypal.
 

MarkElf

8+ Year Member
Supreme
Feedback score
27
Posts
1,218
Reactions
1,212
Resources
2
yes sir. the issue we're having affects all of the posting/editing/approving/deleting.
I'm quite disappointed in the lack of effort in resolving issues regarding resources - both in the past and currently. There is a large handful of users who utilize mc-market's resources yet are currently unable to due to it being broken and, at minimal, not a single update as to the progress of the issue being resolved.
 
Status
Top
You need to upgrade!
Our dark style is reserved for our Premium members. Upgrade here.